Stöd oss

Anmäl dig till Sepsis-stafetten 2019

Man ska inte överge ett vinnande koncept. Därför anordnar vi även i år Sepsis-stafetten, ett motionslopp för alla. Den 6 oktober 2019 har du chansen att göra något roligt tillsammans med dina vänner eller kollegor, och samtidigt hjälpa Sepsisfonden att fortsätta att sprida kunskap och stödja forskningen kring sepsis. Anmäl dig till Sepsis-stafetten redan idag!

I samband med World Sepsis Day i september, anordnar Sepsisfonden för andra gången ett motionslopp. Du kan antingen anmäla dig som singellöpare, eller som lag om antingen två eller fyra deltagare.

Loppet

Loppet startar och slutar vid Örby Ängar söder om Helsingborg, och har en bansträckning längs den vackra Öresunds-kusten ner till Borstahusen och tillbaka, med växlings- och vätskestationer vid Ålabodarna och Borstahusen för de som springer i lag.

sepsisstafettenDistansen är totalt 22,67 km med 250 ackumulerade höjdmeter som framförallt samlas i Hilleshögs dalar. Underlaget är omväxlande stigar, asfalt och grusvägar, men inga bilvägar, och närmast alltid invid havet. Banan löps fram och tillbaka vilket ger möjlighet att heja på andra löpare, elit som motionär. Vi garanterar en löpupplevelse som är både krävande och vacker för de som springer hela sträckan men också överkomlig för de som delar upp loppet. Detaljer över bansträckningen och höjdkarta hittar du här.

Loppet startar 11.00 från Örby Ängar.

Anmälan

Allt du behöver göra är att fylla i anmälningsformuläret nedan, och betala in anmälningsavgiften före den 5 september. Givetvis får ditt lag gärna samla in mer pengar i lagets namn. Det lag som samlar in mest pengar före loppet, vinner ett specialpris.

sepsis-stafettenAnmälningsavgift för singellöpare är 300 kr, för 2-mannalag 500 kr och för 4-mannalag 800 kr. Alla inkomster går oavkortat till Sepsisfondens arbete.

I anmälningsavgiften ingår en T-shirt från Sepsis-stafetten!

Betala in på swish 900 5265 eller BG 900-5265. Ange ditt lagnamn, alternativt namn om du är singellöpare, på inbetalningen.

Har du frågor om loppet, maila oss på info@sepsisfonden.se

Hur sparas din uppgifter?

Dina personliga uppgifter du anger i samband med din anmälan sparas i syfte att vi ska kunna kommunicera med dig inför loppet. Alla uppgifter kommer att tas bort från våra system en månad efter Sepsis-stafetten.