Stöd Sepsisfonden

Anmäl dig till Sepsis-stafetten 2020

Den 4 oktober 2020 har du chansen att göra något roligt tillsammans med dina vänner eller kollegor, och samtidigt hjälpa Sepsisfonden att fortsätta att sprida kunskap och stödja forskningen kring sepsis. Anmäl dig till Sepsis-stafetten redan idag!

I samband med World Sepsis Day i september, anordnar Sepsisfonden för tredje gången ett motionslopp. Du kan antingen anmäla dig som singellöpare, eller som lag om antingen två eller fyra deltagare.

Corona-tider

På grund av rådande corona-situation måste vi förbehålla oss rätten att ställa in loppet om Polisen inte ger oss tillstånd att hålla evenemanget, vilket i så fall meddelas senast den 10 september. Men som det ser ut nu kommer vi att få tillstånd, men för att i dagsläget ha en chans att köra loppet har vi fått begränsa antal deltagare till 40 (vi behöver även ha funktionärer på plats) då vi inte får arrangera offentliga tillställningar med fler än 50 deltagare.

Efter den 1 september tar vi beslut om vi kan utöka loppet, beroende på Folkhälsomyndighetens råd då, och beroende på vilken form av tillstånd vi får från Polisen.

Loppet

Loppet startar och slutar vid Örby Ängar söder om Helsingborg, och har en bansträckning längs den vackra Öresunds-kusten ner till Borstahusen och tillbaka, med växlings- och vätskestationer vid Ålabodarna och Borstahusen för de som springer i lag.

sepsisstafetten

Distansen är totalt 22,67 km med 250 ackumulerade höjdmeter som framförallt samlas i Hilleshögs dalar. Underlaget är omväxlande stigar, asfalt och grusvägar, men inga bilvägar, och närmast alltid invid havet. Banan löps fram och tillbaka vilket ger möjlighet att heja på andra löpare, elit som motionär. Vi garanterar en löpupplevelse som är både krävande och vacker för de som springer hela sträckan men också överkomlig för de som delar upp loppet.

Loppet startar 11.30 från Örby Ängar.

Anmälan

Allt du behöver göra är att fylla i anmälningsformuläret nedan, och betala in anmälningsavgiften före den 17 september. Givetvis får ditt lag gärna samla in mer pengar i lagets namn.

sepsis-satfetten 2019

Anmälningsavgift för singellöpare är 400 kr, för 2-mannalag 600 kr och för 4-mannalag 900 kr. Alla inkomster går oavkortat till Sepsisfondens arbete.

I anmälningsavgiften ingår en T-shirt från Sepsis-stafetten!

Betala in på swish 900 5265 eller BG 900-5265. Ange ditt lagnamn, alternativt namn om du är singellöpare, på inbetalningen.

Har du frågor om loppet, maila oss på info@sepsisfonden.se

Hur sparas dina uppgifter?

Dina personliga uppgifter du anger i samband med din anmälan sparas i syfte att vi ska kunna kommunicera med dig inför loppet. Alla uppgifter kommer att tas bort från våra system en månad efter Sepsis-stafetten.