Stöd Sepsisfonden

Anmäl dig till Sepsis-stafetten 2020

Den 4 oktober 2020 har du chansen att göra något roligt tillsammans med dina vänner eller kollegor, och samtidigt hjälpa Sepsisfonden att fortsätta att sprida kunskap och stödja forskningen kring sepsis. Anmäl dig till Sepsis-stafetten redan idag!

I samband med World Sepsis Day i september, anordnar Sepsisfonden för tredje gången ett motionslopp. Du kan antingen anmäla dig som singellöpare, eller som lag om antingen två eller fyra deltagare.

Corona-tider

På grund av rådande pandemi har vi fått begränsa antal deltagare i år till 40 (vi behöver även ha funktionärer på plats) då vi inte får lov att vistas mer än 50 personer på samma plats (vid start/mål). Så vänta inte, anmäl dig direkt om du vill vara säker på en plats!

Loppet

Loppet startar och slutar vid Örby Ängar söder om Helsingborg, och har en bansträckning längs den vackra Öresunds-kusten ner till Borstahusen och tillbaka, med växlings- och vätskestationer vid Ålabodarna och Borstahusen för de som springer i lag.

sepsisstafetten

Distansen är totalt 22,67 km med 250 ackumulerade höjdmeter som framförallt samlas i Hilleshögs dalar. Underlaget är omväxlande stigar, asfalt och grusvägar, men inga bilvägar, och närmast alltid invid havet. Banan löps fram och tillbaka vilket ger möjlighet att heja på andra löpare, elit som motionär. Vi garanterar en löpupplevelse som är både krävande och vacker för de som springer hela sträckan men också överkomlig för de som delar upp loppet.

Loppet startar 11.30 från Örby Ängar.

Anmälan

Allt du behöver göra är att fylla i anmälningsformuläret nedan, och betala in anmälningsavgiften före den 25 september. Givetvis får ditt lag gärna samla in mer pengar i lagets namn.

sepsis-satfetten 2019

Anmälningsavgift för singellöpare är 400 kr, för 2-mannalag 600 kr och för 4-mannalag 900 kr. Alla inkomster går oavkortat till Sepsisfondens arbete.

I anmälningsavgiften ingår en T-shirt från Sepsis-stafetten!

Betala in på swish 900 5265 eller BG 900-5265. Ange ditt lagnamn, alternativt namn om du är singellöpare, på inbetalningen.

Har du frågor om loppet, maila oss på info@sepsisfonden.se

ANMÄLAN ÄR STÄNGD, DÅ LOPPET HAR NÅTT MAXGRÄNS FÖR ANTAL DELTAGARE.

Hur sparas dina uppgifter?

Vi sparar dina uppgifter säkert och följer dataskyddsförordningen, GDPR. När du fyller i dina uppgifter i anmälan godkänner du vår integritetspolicy.