Beställ material

material från sepsisfonden

Sepsisfonden har tagit fram broschyrer om sepsis och ett informationskort i fickformat, med de symptom som du ska vara vaksam på vid sepsis.

Informationskortet, som är stort som ett kreditkort, innehåller kort info om sepsis, och en lista på de symptom som du ska vara vaksam på. Ha det i din plånbok, eller sätt det på kylskåpet, så har du det alltid lättillgängligt när du behöver det.

Broschyren Livet efter sepsis har vi tagit fram som ett stöd till personer som drabbats av sepsis och deras anhöriga. Infektionskliniker, akutmottagningar och liknande som vill ha broschyren kan beställa den i nedan formulär.

Vi har även tagit fram en folder Lär dig mer om sepsis, som kort beskriver vad sepsis är, som även den går att beställas i nedan formulär. Passar bra t ex för vårdcentraler och liknande att ha framme i väntrummet.

Att beställa material privat

Vill du som privatperson beställa Livet efter sepsis och kort skickar du ett mail till info@sepsisfonden.se, skriv i mailet om du vill ha bara kort, eller även broschyren. I mailet bifogar du en kvittens på att du swishat 40 kronor till 900 5265 (alternativt satt in på BG 900-5265) för material och porto. Glöm inte att ange leveransadress i ditt mail.

Äldreprojektet

Just nu driver vi ett projekt för att öka kunskapen om sepsis inom svensk äldrevård. Läs mer om det och hur du som kommunal verksamhet inom äldrevården kan ta del av utbildningsfilmer och material under sidan Sepsis hos äldre.

Beställ broschyrer till din verksamhet

Nu kan du beställa båda våra broschyrer direkt till din verksamhet. Broschyren Livet efter sepsis vänder sig till sepsisdrabbade och deras anhöriga, och är ett utmärkt hemgångsmaterial för patienter som vårdats för sepsis på IVA, infektionsklink eller vårdavdelning. Den går att beställa i lådor om 25, 50 eller 75 ex. Foldern Lär dig mer om sepsis förklarar kortfattat och begripligt vad sepsis är, vad som händer i kroppen, symptomen osv, och är lämpad att delas ut på t ex vårdcentraler, onkologmottagningar och liknande, och finns i lådor om 75 eller 150 ex.

OBS! Sepsisfondens sponsrar utskicken, men för att vi ska klara av att tryck- och fraktkostnaderna, så får verksamheterna ta halva kostnaden för material och utskick.

Lägg din beställning i nedan formulär:

    Leveransadress

    Fakturaadress (om annan än ovan)

    Vi önskar följande antal av foldern (4-sidig) ”Lär dig mer om sepsis”

    Vi önskar följande antal av broschyren (12-sidig) ”Livet efter sepsis”

    * Fält är obligatoriska