Stöd Sepsisfonden

Beställ material

broschyre-kort

Sepsisfonden har tagit fram en broschyr om sepsis och ett informationskort i fickformat, med de symptom som du ska vara vaksam på vid sepsis.

Broschyren Lär dig mer om sepsis har vi tagit fram till för dig som vill förstå sepsis bättre. Huvudsyftet med broschyren är att ge stöd till sepsis-drabbade och deras anhöriga, och vi håller just nu på att sprida denna till landets infektionskliniker, akutmottagningar och intensivvårdsavdelningar.

Informationskortet, som är stort som ett kreditkort, innehåller kort info om sepsis, och en lista på de symptom som du ska vara vaksam på. Ha det i din plånbok, eller sätt det på kylskåpet, så har du det alltid lättillgängligt när du behöver det.

Både broschyr och kort går att beställa från oss. Som privatperson skickar du ett mail till info@sepsisfonden.se och beställer kort eller broschyr, eller alternativt båda. I mailet bifogar du en kvittens på att du swishat 20 kronor till 900 5265 (alternativt satt in på BG 900-5265) för porto och administration. Glöm inte att ange leveransadress i ditt mail.

För vårdinrättningar

Vi bjuder på första laddningen broschyrer till alla kliniker som vill ha den tillsänt sig, därefter tillkommer en mindre kostnad för tryck och frakt, som faktureras till önskad mottagare. Maila till info@sepsisfonden.se, meddela om ni vill ha bara broschyrer, eller både broschyrer och kort. Glöm inte att meddela leveransadress och fysisk person som mottagare på adressen.