Bästa julklappen

julklapp 2020

Skippa julstressen, och sitt tryggt hemma i soffan och handla dina julklappar. Du kan välja att swisha din gåva, och låta mottagaren få en fin julhälsning via sms, du väljer själv om det ska komma fram före jul eller på julafton. Eller så skänker du ett bidrag och skriver ut ett fint julkort att lämna över själv.

Nu erbjuder vi en helt corona-säker julklappsleverans. Du behöver inte ens gå till posten och hämta ut paket, julklappen levereras direkt i mottagarens mobil. Allt du behöver göra är att swisha en gåva nedan, och sedan levererar vi ett fint gåvobevis/julkort till mottagaren via sms. Givetvis kan du skicka med en personlig hälsning. Du bestämmer själv om du vill att julkortet ska skickas före jul, eller som en julklapp på julafton.

Ladda hem gåvobevis

Om du inte har swish eller hellre vill skänka en gåva och skriva ut ett gåvobevis kan du sätta in ditt bidrag på bankgiro 900 5265 (eller swisha på 900 5265) och ladda ner vårt fina julkort/gåvobevis här.

Har du ett företag och vill ge ett bidrag till Sepsisfonden till dina anställda. Kontakta oss på info@sepsisfonden.se, så hjälper vi dig.