Stöd Sepsisfonden

Anmälan Sepsis-stafetten 2021

Den 10 oktober 2021 anordnar vi för fjärde gången Sepsis-stafetten. Ta chansen att göra något roligt tillsammans med dina vänner eller kollegor, och samtidigt hjälpa Sepsisfonden att fortsätta att sprida kunskap och stödja forskningen kring sepsis. Anmäl dig till Sepsis-stafetten redan idag!

I samband med World Sepsis Day, anordnar Sepsisfonden för fjärde gången ett motionslopp. Du kan antingen anmäla dig som singellöpare, eller som lag om antingen två eller fyra deltagare.

Årets lopp går av stapeln den 10 oktober 2021.

Vi följer givetvis utvecklingen av covid-pandemin och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Som det ser ut just nu kommer vi att begränsa loppet till max 150 deltagare.

Loppet

Loppet startar och slutar vid Örby Ängar söder om Helsingborg, och har en bansträckning längs den vackra Öresunds-kusten ner till Borstahusen och tillbaka, med växlings- och vätskestationer vid Ålabodarna och Borstahusen för de som springer i lag.

sepsisstafetten

Distansen är totalt 21,7 km med 250 ackumulerade höjdmeter som framförallt samlas i Hilleshögs dalar. Underlaget är omväxlande stigar, asfalt och grusvägar, men inga bilvägar, och närmast alltid invid havet. Banan löps fram och tillbaka vilket ger möjlighet att heja på andra löpare, elit som motionär. Vi garanterar en löpupplevelse som är både krävande och vacker för de som springer hela sträckan men också överkomlig för de som delar upp loppet.

Loppet startar 11.30 den 10 oktober från Örby Ängar.

Starta en insamling

I år kan du starta en egen insamling i ditt lags/ditt namn i samband med Sepsis-stafetten. Fyll i formuläret här, så skapar vi en egen insamlingssida till ditt lag/dig som singellöpare som du kan sprida i ditt nätverk. När stafetten är över redovisar vi resultatet av alla insamlingar här på hemsidan. Det lag/den singellöpare som samlat in mest pengar kommer att vinna 10 Stoppa-Sepsis armband.

Anmälan

Allt du behöver göra är att fylla i anmälningsformuläret nedan, och betala in anmälningsavgiften före den 22 september. Givetvis får ditt lag gärna samla in mer pengar i lagets namn.

sepsis-stafetten

Anmälningsavgift för singellöpare är 500 kr, för 2-mannalag 700 kr och för 4-mannalag 1000 kr. Alla inkomster går oavkortat till Sepsisfondens arbete.

I anmälningsavgiften ingår en T-shirt från Sepsis-stafetten!

Betala in på swish 900 5265 eller BG 900-5265. Ange ditt lagnamn, alternativt namn om du är singellöpare, på inbetalningen.

Har du frågor om loppet, maila oss på info@sepsisfonden.se

OBS!! ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD FÖR SEPSIS-STAFETTEN 2021!

    Hur sparas din uppgifter?

    Dina personliga uppgifter du anger i samband med din anmälan sparas i syfte att vi ska kunna kommunicera med dig inför loppet. Vi följer GDPR, läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter i vår integritetspolicy.