Starta en företagsinsamling

insamling sepsisfonden

Nu kan företag som vill stödja forskningen runt sepsis göra en verklig insats! En företagsinsamling är ett fantastiskt sätt att samlas som företag runt en viktig fråga.

Vi har nu gjort det lätt för företag att starta en egen insamling till Sepsisfonden. Bestäm ett mål som ni vill nå, så skapar vi en anpassad webbsida för just er insamling där de anställda, och/eller andra i ert nätverk, kan lämna sina bidrag och följa er väg mot målet i realtid. Givetvis lägger vi in er egen logga på sidan. Ni kan sedan dela er egen insamling på er egen hemsida och sociala medier, så visar ni tydligt ert stöd för svensk sepsisforskning!

”Det här är något viktigt vi kan samlas kring som företag. Det skapar gemenskap, samtidigt som vi stödjer sepsisforskningen.”

Pija Sundin, Sjöbergska Huset

Maila oss på info@sepsisfonden.se så sätter vi snabbt upp er egen insamling. Bifoga logga och ange vilket monetärt mål ni vill sätta för er insamling, så skickar vi en länk till er egen insamling inom ett par dagar. Sidan kommer att se ut som nedan, givetvis kan vi anpassa rubrik och lägga in en förklarande text om ni vill det.

Var med i Företagskampen

Om ditt företag sätter upp ett mål på 20000 kronor eller mer, och når detta mål, är ni med i vår Företagskamp. Alla företag vars insamling når ett mål på 20000 kronor eller mer får sin logga publicerad på vår hemsida på sidan Företagskampen, under 1 år. Sista dag för att nå ert företags mål är 13 september, alltså World Sepsis Day.

stoppa sepsis armband

Vi kommer också att skicka 20 Stoppa sepsis-armband till alla företag som når 20000 kronor.