Sepsis-stafetten 2018

Den 16 september var det premiär för ett event som vi hoppas att vi kan göra om, Sepsis-stafetten. Ca 35 personer deltog, uppdelat på singellöpare, 2-mannalag och 4-mannalag.

Det var ingen lätt bana längst Öresundskusten mellan Örby Ängar och Borstahusen, men vi kan lova att det var den vackraste banan man kan tänka sig. Ett tiotal singellöpare, fem 2-mannalag och fyra 4-mannalag ställde upp denna soliga dag på den första Sepsis-stafetten någonsin, ett litet men mycket glatt gäng. Och alla verkade vara nöjda med evenemanget, vi i Sepsisfonden fick mycket positiv feedback och många hoppades att vi ska göra om evenemanget nästa år. Vi hoppas det också!

Resultat

Bästa singellöpare idag var Mattias Carlsson, som sprang de 22,67 km på 1:45:39.
Bästa 2-mannalag var Meihem Workout Helsingborg på tiden 1:49:47.
Bästa 4-mannalag var Stafettylokockerna på tiden 1:46:23.

Se alla resultat här

OBS! Det har kommit till vår kännedom att några få löpare kan ha missat den korrekta bansträckningen vid Hilleshög och sprungit någon km kortare än de andra. Detta har givetvis påverkat deras tider, men vi väljer att bara nämna det på detta sätt, och lovar att ha en tydligare markering till nästa år. Vi beklagar detta, men hoppas samtidigt att alla som deltog i första hand gjorde det för att stötta Sepsisfonden, och att ni kan ha överseende med eventuella avvikelser i resultatlistan.