Nu stärker vi vårt fundraising-arbete mot företag

ulrica timborn

Vi är mycket glada att kunna berätta om ett nytt spännande samarbete. Vi välkomnar varmt Ulrica Timborn från CSRECO till oss i Sepsisfonden. Ulrica har anlitats med uppgift att stärka Sepsisfondens fundraising-arbete mot företag.

Ulrica har en bakgrund från både näringslivet, civilsamhället och som egen företagare, vilket har gett henne möjlighet att bygga upp en förståelse och analytisk förmåga att se både affärsmöjligheter och samhällsbehov inom fundraising och hållbarhet.

– Vi är stolta över att får arbeta med en så kompetent konsult som Ulrica Timborn. Med en aldrig sinande energi är hon affärsmässig, innovativ och har lätt för att upptäcka nya affärsmöjligheter och bygga varumärke. Vi i styrelsen är övertygade om att hon kommer att kunna tillföra mycket och hälsar henne varmt välkommen till Sepsisfonden, säger Ulrika Knutsson, grundare och kommunikationschef för Sepsisfonden.

– Det är otroligt hedrande! Jag är glad och stolt att få förtroendet att bli vald till ett så viktigt uppdrag för Sepsisfonden! Att samla in medel för forskning & utveckling kring sepsis kopplat till bland annat till Covid är viktigare än någonsin. Detta uppdrag berör mig på djupet, min mor dog av sepsis på 4 timmar och jag har underbara vänner som har drabbats på ett ohyggligt sätt av sjukdomen! Jag kommer att lägga min affärsmässighet, min själ och mitt hjärta i detta uppdrag för Sepsisfonden, säger Ulrica Timborn.