Sepsisstafetten 2020

Vilken fin dag vi fick, trots det inledande regnet. För tredje året i rad anordnade vi Sepsisstafetten längst den vackra Öresundskusten från Örby ängar ner till Borstahusen och tillbaka. De senaste två åren har vi haft strålande solsken. Idag hade vi inte vädergudarna med oss, men humöret på de deltagande var det inget fel på.

Vi vill verkligen tacka alla tappra deltagare som var med och gjorde 2020 års Sepsisstafett till ett fantastiskt arrangemang, vädret till trots. Speciellt imponerade var vi i år över Team Jörgen. Jörgen drabbades av septisk chock i maj 2019, vilket resulterade i att han var tvungen att amputera båda sina underben. Idag sprang han tillsammans med sin familj i ett 4-mannalag. Team Jörgen var också det lag som hade lagt mest krut vid att samla in pengar i laget namn. Hela 12775 kronor hade Team Jörgen lyckats dra in till Sepsisfonden i samband med Sepsisstafetten. Ett stort tack för detta bidrag!!

Men såklart, vi är också imponerade och glada att flera team och singellöpare återkommit år efter år. Team Nilsson vann åter pris för bästa 4-mannalag, och flera löpare kom tillbaka och ville delta i år igen. Det uppskattar vi verkligen. Vi hoppas att vi ses igen 2021!

Se alla resultat här.

Vinnare i kategorin 4-mannalag var Team Nilsson, som ställde upp för tredje året i rad.
Vinnare för 2-mannalag var Team Knutsson. På bilden ser vi Wille och Per Knutsson.
Jonas Tverring blev första singellöpare över mållinjen idag. Grattis!

Nedan följer lite fler bilder från dagens Sepsisstafett. Stort tack för alla fina insatser!!