Anmälan Sepsis-stafetten 2024

Den 13 oktober 2024 anordnar vi för sjunde gången Sepsis-stafetten. Ta chansen att göra något roligt tillsammans med dina vänner eller kollegor, och samtidigt hjälpa Sepsisfonden att fortsätta att sprida kunskap och stödja forskningen kring sepsis. Anmäl dig till Sepsis-stafetten redan idag!

I samband med World Sepsis Day, anordnar Sepsisfonden för sjunde gången ett motionslopp. Du kan antingen anmäla dig som singellöpare, eller som lag om antingen två eller fyra deltagare.

Årets lopp går av stapeln den 13 oktober 2024.

Loppet

Loppet startar och slutar vid Örby Ängar söder om Helsingborg, och har en bansträckning längs den vackra Öresunds-kusten ner till Borstahusen och tillbaka, med växlings- och vätskestationer vid Ålabodarna och Borstahusen för de som springer i lag.

sepsisstafetten

Distansen är totalt 21,7 km med 250 ackumulerade höjdmeter som framförallt samlas i Hilleshögs dalar. Underlaget är omväxlande stigar, asfalt och grusvägar, men inga bilvägar, och närmast alltid invid havet. Banan löps fram och tillbaka vilket ger möjlighet att heja på andra löpare, elit som motionär. Vi garanterar en löpupplevelse som är både krävande och vacker för de som springer hela sträckan men också överkomlig för de som delar upp loppet.

Loppet startar 11.30 den 13 oktober från Örby Ängar.

Anmälan

Allt du behöver göra är att fylla i anmälningsformuläret nedan, och betala in anmälningsavgiften före den 4 september. Givetvis får ditt lag gärna samla in mer pengar i lagets namn.

sepsis-stafetten

Anmälningsavgift för singellöpare är 500 kr, för 2-mannalag 800 kr och för 4-mannalag 1100 kr. Alla inkomster går oavkortat till Sepsisfondens arbete.

I anmälningsavgiften ingår en T-shirt från Sepsis-stafetten!

Betala in på swish 900 5265 eller BG 900-5265. Ange ditt lagnamn, alternativt namn om du är singellöpare, på inbetalningen.

Har du frågor om loppet, maila oss på info@sepsisfonden.se

    Hur sparas din uppgifter?

    Dina personliga uppgifter du anger i samband med din anmälan sparas i syfte att vi ska kunna kommunicera med dig inför loppet. Vi följer GDPR, läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter i vår integritetspolicy.