Sepsismarschen 2020

sepsismarschen 2020

I år har vi beslutat oss för att i samband med World Sepsis Day bjuda in alla att vara med och skapa medvetenhet kring sepsis och samla in medel till forskningen. Låt oss presentera: Sepsismarschen – 220 mil tillsammans mot sepsis!

Alla kan vara med på Sepsismarschen, i dessa speciella tider är det också ett helt Corona-säkert event. Upplägget är att du går din egen ”Sepsismarsch” på valfri plats och valfri längd. Du kan gå själv eller i grupp. Efteråt går du in på denna sida och registrerar din egen promenad i formuläret nedan.

Du kan registrera flera gånger, om du vill ut och promenera mer än en gång. Vi stänger registreringen den 13 september 23.00.

Målet för Sepsismarschen 2020 har varit att vi fram till World Sepsis Day den 13 september skulle gå 220 mil tillsammans, alltså lika långt som vårt avlånga land från Smygehuk till Treriksröset.

Nu har vi summerat alla era Sepsismarscher och vi är helt överväldigade över resultatet! Vi har tillsammans inte bara gått fram och tillbaka genom Sverige, alltså 440 mil. Utan vi har lyckats tillsammans vandra otroliga 549 mil mot sepsis!! STORT tack till alla som deltagit och till alla bidrag som kommit in i samband med Sepsismarschen.

#sepsismarschen

Eftersom vi i år inte kan mötas fysiskt på samma sätt som vi är vana, vill vi passa på att göra World Sepsis Day 2020 till ett verkligt nationellt event, som kan engagera många. Alla kan vara med, och delta efter sin egen förmåga. Om du inte känner för att gå ut och promenera själv är detta ett utmärkt tillfälle att göra något kul och meningsfullt tillsammans med ett gäng kollegor eller vänner, ute i friska luften och utan att riskera för nära fysiska kontakter. Lägg gärna upp bilder i dina egna sociala media-kanaler och lägg till #sepsismarschen så att vi sprider kunskapen om sepsis vidare till många.

Vi vill också uppmuntra till en donation i samband med din egen ”Sepsismarsch”. Sätt in på BG 900 5265, och märk inbetalningen #sepsismarschen, eller swisha direkt på nedan länk.

stoppasepsis-armband

Vinn ett armband

Om du bidrar med mer än 220 kronor kan du vara med och vinna ett fint Stoppa Sepsis-armband. 10 armband lottas ut. Glöm inte att maila kvitto på din inbetalning tillsammans med namn och adress till info@sepsisfonden.se för att delta i utlottningen.

Registrera din ”sepsismarsch”

    Jag godkänner att Sepsisfonden använder de bilder jag delat under #sepsismarschen i sin kommunikation kring Sepsismarschen

    När du fyller i dina uppgifter i ovan formulär godkänner du vår integritetspolicy.